РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА
ОПШТИНА ГЕВГЕЛИЈА

 

КОМУНАЛНИ УСЛУГИ

kzsoЈАВНО ОСВЕТЛУВАЊЕ « НАЗАД


ПРЕГЛЕД НА ЗАПИСИ

 записи од  6  до  6  од вкупно 6

Кога: од   01.01.2014 до 15.01.2014 Излезна информација:
Што Колку
Вкупно новопоставени сијалични места 0
Вкупно заменети сијалици 36


Ресурси:
  • ДИГИТАЛ-Струмица - Фирма-изведувач на одржувањето на уличното осветлување
  • 1 референт за улично осветлување од Одделение за комунални работи и локални патишта во општина Гевгелија (Тодор Тошев, моб: 075/436-777; e-mail: tosesvetilki@yahoo.com)
ПРАТИ МАИЛ »
Надлежности:
  • Поставување на нови сијалични места
  • Промена на неисправни сијалици и други елементи од уличното осветлување